Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei în care trei copii au murit intoxicaţi în patul lor, în Bucureşti. De la ce ar fi pornit incendiul

Trei copii care trăiau într-o casă din sectorul 5 al Capitalei şi-au găsit sfârşitul chiar în patul în care dormeau. Aveau doar 2, 3 şi 6 ani. Nenorocirea s-a întâmplat după ce în camera celor trei fraţi a izbucnit un incendiu la primele ore ale dimineţii.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 31.01.2023, 13:29

Vezi și

Până la sosirea pompierilor, mama copiilor a încercat să stingă singură vâlvătaia. Zadarnic au încercat apoi salvatorii să-i resusciteze pe cei mici. Între timp, mama, aflată în stare de şoc, a fost dusă la audieri.

Anchetatorii încearcă să afle clar de la ce a izbucnit incendiul. Potrivit unor surse, unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă și ar fi dat foc unui obiect care a ars mocnit peste noapte, până la ora cinci dimineața, când mama s-a trezit speriată în camera înconjură de fum.

Cei trei fraţi, de 2, 3 şi 6 ani, au murit intoxicaţi cu fum

Cei trei copii s-au intoxicat cu fum. În zadar au încercat salvatorii să îi resusciteze. Trupurile neînsuflțite au fost ridicate și duse la Institutul de Medicină Legală.

Pe acelaşi subiect

Mama a fost dusă la Poliția Capitalei și este în acest moment audiată, ancheta fiind extrem de complexă. Potrivit vecinilor, familia era una liniștită, iar tatăl este plecat la muncă în Germania. Urmează să ajungă și el în țară pentru a ridica trupurile micuților. În urma audierilor, oamenii legii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru copii

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la locuinţa din Sectorul 5 al Capitalei în jurul orei 5.35 dimineaţa. La sosirea echipajului, incendiul era deja stins, iar aceştia au constatat că se manifestase la un pat.

La faţa locului au acţionat 4 ambulanţe SMURD, 3 autospeciale de stingere şi un echipaj pentru descarcerare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei în care trei copii au murit intoxicaţi în patul lor, în Bucureşti. De la ce ar fi pornit incendiul