Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ: Nepoata unui primar din Prahova, ucisă pe trecerea de pietoni, sub ochii mamei. Cine se afla la volan

Nepoata unui primar din Prahova a fost ucisă pe trecerea de pietoni, chiar sub ochii mamei ei! Femeia îşi ducea fetiţa de opt ani la şcoală când au fost spulberate de o maşină care venea cu viteză. La volan era directorul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor din Prahova. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Cristi Georgescu

la 12.05.2022, 19:43

Vezi și

Mama îşi însoţea în fiecare dimineaţă fetiţa la şcoală, tocmai pentru că era îngrijorată din cauza şoferilor care circulă cu viteză prin localitate. Cele două erau la jumătatea trecerii de pietoni, când au fost lovite în plin.

Nefericitul eveniment s-a petrecut la mai puţin de 100 de metri de casa familiei, se aflau pe trecerea de pietoni, moment în care un şofer a oprit, iar altul, depăşindu-l pe acesta, le-a lovit din plin. Fetiţa a fost aruncată la mai bine de 50 de metri distanţă. Bărbatul care a oprit să acorde prioritate povesteşte că celălalt şofer nici n-a apucat să frâneze.

Marius Constantin, martor: Am văzut în dreptul trecerii de pietoni doi pietoni, am oprit să acord prioritate, dar în acel moment un alt participant la trafic m-a depăşit cu viteză şi s-a întâmplat evenimentul.

Reporter: Practic n-a avut cum să evite evenimentul.

Pe acelaşi subiect

Marius Constantin, martor: La viteza pe care a avut-o, nu.

Localnică: Merg ca nebunii, e nenorocire, zici că se dau peste cap.

Fetiţa s-a stins sub ochii mamei ei

Femeia a ajuns cu elicopterul la spital şi a fost dusă direct în sala de operaţie. Este sora primarului din Plopu, iar fetiţa era nepoata edilului.

Dr. Cristina Moise, SAJ Prahova: O pacientă de 48 de ani cu traumatism cranio-cerebral. A fost predată la elicopter pentru transportul către Bucureşti.

Bunicii fetiţei i s-a făcut rău când a aflat ce s-a întâmplat.

Bătrână: Uite, maică-sa, e s-o ia salvarea şi pe ea că suferă cu inima.

Localnic: Toţi suntem într-o stare de şoc.

Reporter: Cum se vi se pare ce s-a întâmplat?

Localnic: Grav. Nici nu-mi vine să cred.

Cine este şoferul vinovat de uciderea fetiţei

Şoferul vinovat se numeşte Laurenţiu Petre şi este directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Prahova.

Cms. Laurenţiu Drăghici, șef Birou Rutier Ploiești: Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ: Nepoata unui primar din Prahova, ucisă pe trecerea de pietoni, sub ochii mamei. Cine se afla la volan