Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Tavanul supermarketului Supeco, prăbuşit peste o clientă. Martor: "Cred că d'aia a şi căzut"

Accident şocant intr-un supermarket din Bucureşti. O bucată din tavanul magazinului s-a prăbuşit peste o femeie. Ceilalţi clienţi au ieşit în fugă din magazin, iar victima a fost dusă de urgenţă la spital. Oamenii din zonă, care fac des cumpărături acolo, sunt revoltaţi. Au văzut de mult că tavanul se umfla la fiecare ploaie, dar angajaţilor nu le-a pasat.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 28.03.2024, 20:17

Vezi și

Accidentul s-a petrecut într-un magazin de pe strada Liviu Rebreanu, în apropierea unui mare centru comercial. O bucată de rigisp, mare de aproape doi metri, s-a desprins din tavanul fals şi a căzut peste raionul de legume-fructe. O femeie de 70 de ani nu a apucat să se ferească şi a fost lovită de bucăţile care au căzut. 

Ana Grigore, reporter Observator: Alte 10 persoane se aflau in interior în momentul incidentului,  3 angajati şi 7 clienti. Din fericire au reuşit să se autoevacueze şi niciunul dintre ei nu a fost rănit. 

Martorii au venit cu mai multe ipoteze

Chemaţi de urgenţă de martori, medicii, poliţiştii şi pompierii au venit imediat la faţa locului. Magazinul a fost închis, iar acolo au sosit şi inginerii de la Inspectoratul de Stat în construcţii, care au început ancheta.

Pe acelaşi subiect

Martor: Vin mereu aici la cumpărături, în partea asta aici a plouat ultima dată, curgea apă tot timpul.

Oamenii ziceau: curge după tavan, nu avem ce face. Era apă pe jos, nu o picătură. În urmă cu 2-3 zile când a plouat, iar curgea aici şi în partea cealaltă. Cred că d-aia a şi căzut.

Martor: Complexul ăsta a fost restaurant înainte. Schimbat nişte chestii, plafonul, asta nu e renovare, e cârpeală.

Pensionara a ajuns la spital cu răni minore

Pensionara care a avut ghinionul să fie lovită de plafonul care s-a prăbuşit a ajuns la spital.

Ana Grigore, reporter Observator: Femeia a fost adusă la spitalul Pantelimon cu o leziune craniană minoră și răni la umăr. Medicii i-au facut investigații și, cel mai probabil, va fi externată în curand. 

Reprezentanţii magazinului anunţă că au început o anchetă ca să afle cine este vinovat pentru acest accident. A fost declanșată o cercetare pentru a stabili care au fost împrejurările producerii acestui incident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Tavanul supermarketului Supeco, prăbuşit peste o clientă. Martor: "Cred că d'aia a şi căzut"