Antena Meniu Search
x

Video "Anotimpurile" lui Vivaldi au răsunat în aer liber, pe Calea Victoriei, sub bagheta compozitorului Eduard Dabrowski

Arta, muzica și tehnologia s-au unit în același loc, pe aceeași scenă, aseară în Bucureşti. Orchestra Simfonică Bucureşti a reinterpretat piesa "Anotimpurile" de Vivaldi şi a adus emoţie în sufletele celor care ieşiseră la plimbare pe Calea Victoriei. După concert, a urmat o serie de proiecţii video 3D, de care copiii au fost fascinaţi.

de Redactia Observator

la 22.05.2022, 09:31

Vezi și

A fost un spectacol fascinant aseară, în Piaţa George Enescu. Zeci de oameni care au ieşit la promenadă pe Calea Victoriei s-au bucura de muzică clasică live, în aer liber. Publicul a ascultat "Anotimpurile" lui Vivaldi, reorchestrate special pentru această ocazie de Eduard Dabrowski. 

Eduard Dabrowski, compozitor: A fost superb în primul rând. Ne-am simţit foarte bine. Cred că le-a plăcut ceea ce au auzit şi mă bucur tare mult. 

Cătălin Opriţoiu, fondator al Orchestrei Simfonice Bucureşti: Vrem de fiecare dată să venim cu lucruri noi, Orchestra Simfonică Bucureşti încearcă să spargă tiparul că muzica clasică este intangibilă şi inaccesibilă şi venim de fiecare dată către sufletele oamenilor. 

Pe lângă muzica clasică, tehnologia şi arta au dat viaţă unui conţinut 3D special realizat pentru acest eveniment, cu care spectatorii au putut interacţiona prin intermediul unei instalaţii video. Copiii au fost cei mai încântaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Anotimpurile" lui Vivaldi au răsunat în aer liber, pe Calea Victoriei, sub bagheta compozitorului Eduard Dabrowski