Antena Meniu Search
x

Video Antena 1, petrecere incendiară la ceas aniversar. Loredana şi Paraziţii, printre invitaţii serii

Antena 1 a împlinit 29 de ani de la prima emisie a postului. Întreaga echipă s-a reunit marţi într-o petrecere de pomină, cu sute de invitaţi. Ne-au fost alături toţi cei care fac parte din minunata familie Antena 1. A fost o atmosferă incediară, întreţinută de Loredana, cu un show live, dar şi de cei din trupa Paraziţii. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 08:28

Vezi și

Gazdele petrecerii au fost Răzvan şi Dani, iar pe scenă a urcat şi Alessandra Stoicescu, unul dintre oamenii care fac parte din echipa Antena 1 încă din primele luni de emisie. 

"Vă mulţumesc foarte mult pentru 28 de ani si şase luni din viaţa mea. Am reuşit, cumva, împreună cu Antena  şi  urmărind ce face Antena, să ne reinventăm", a spus Alessandra Stoicescu

"29 de ani de Antena 1 dintre care 15 sunt si ai noştri. Prietenii s-au legat aici, pentru noi există un singur cuvânt, şi anume familie. Noi suntem Răzvan şi Dani, produsul celei mai bune familii de live din România", a transmis Răzvan Simion.

Şi prezentatorii Observator au fost prezenţi la eveniment. "Antena are 29 şi îi urez infinit", a spus Bogdan Alecsandru.

Pe acelaşi subiect

"În curând împlinesc zece ani de când am intrat şi eu în această familie frumoasă, şi sunt foarte bucuroasă şi foarte mândră că am trăit momente minunate aici, la Antena 1", a spus Olivia Păunescu.

Loredana şi Paraziţii au întreţinut atmosfera 

Zeci de nume cunoscute din televiziune s-au pregătit pentru distracţie.

"Am venit să mă petrec la cei 29 de ani ai Antenei. Parcă ieri am venit în Antena, nici nu ştiu când au trecut cei opt ani", a spus Marin Barbu.

Loredana a întreţinut atmosfera cu un concert care a durat mai bine de două ore. Invitaţii au fost sfătuiţi să poarte ceva roşu, în ton cu petrecerea. Aceasta s-a încheiat cu un concert al trupei Paraziţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Antena 1, petrecere incendiară la ceas aniversar. Loredana şi Paraziţii, printre invitaţii serii