Antena Meniu Search
x

Video Anul Nou a început la scăldat. Din Marea Britanie și până în Italia, oamenii au lăsat la o parte inhibițiile pentru o primă baie

În multe zone din Europa, Anul Nou a început la scăldat, cu tradiţionala baie. În Italia, curajoşii au făcut salturi spectaculoase, iar în Germania şi Franţa oamenii s-au bucurat de înot mai ceva ca într-o zi de vară. Britanicii au trăit cea mai călduroasă zi de 1 ianuarie înregistrată vreodată.

de Redactia Observator

la 02.01.2022, 22:05

Vezi și

Podul Cavour din Roma a fost trambulina favorită a curajoşilor de 1 ianuarie. Ca în fiecare an, ca parte a tradiţiilor de Anul Nou, italienii au sărit în râul Tibru. Nici măcar temperatura apei, de 10 grade Celsius, nu i-a oprit. La fel au făcut şi germanii, care au început anul cu o baie într-un lac din Berlin şi speranţe pentru 2022. Şi sute de francezi din Pas de Calais s-au scăldat în apa rece şi s-au distrat alături de prieteni şi familie, fără să simtă frigul de afară.

Distracție de 1 ianuarie din Londra până în Moscova

Ruşii au preferat să alerge câţiva kilometri prin oraş. După masa copioasă de Anul Nou, cei din nordul Moscovei s-au îmbrăcat bine şi s-au bucurat de o cursă uşoară. La capătul liniei, nu i-a aşteptat niciun premiu, dar au avut un scop clar: să încurajeze un stil de viaţă activ şi... sobru.

Anul Nou a venit cu vreme bună în Marea Britanie. Au fost temperaturi record, chiar şi de 17 grade Celsius, astfel că parcurile din Londra şi plajele au fost pline. De săptămâna viitoare, însă vremea se schimbă, iar aerul arctic va aduce îngheţ şi zăpadă în multe zone din Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Anul Nou a început la scăldat. Din Marea Britanie și până în Italia, oamenii au lăsat la o parte inhibițiile pentru o primă baie