Antena Meniu Search
x

Anunţ de ultimă oră de la Casa Regală! Principesele Margareta, Maria, Elena şi Sofia, ceremonie în Sala Tronului de la Palatul Regal

Familia Regală, gazda Serii Regale a Corpului Diplomatic.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, va găzdui, în Sala Tronului de la Palatul Regal din București (Calea Victoriei), miercuri, 29 noiembrie 2017, la ora 18.30, Seara Regală oferită în onoarea Corpului Diplomatic. Cu această ocazie, Custodele Coroanei va adresa un discurs membrilor Corpului Diplomatic.

Alături de Principesa Moștenitoare se va afla Principele Radu. De asemenea, vor lua parte Principesa Elena, Excelența Sa domnul Alexander Phillips Nixon, soțul Principesei Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria.

Accesul reprezentanților presei la Palatul Regal este liber şi va fi permis, începând cu ora 17.30, la intrarea D a Muzeului Național de Artă al României (Sala Palatului).

Evenimentul va începe la ora 18.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Anunţ de ultimă oră de la Casa Regală! Principesele Margareta, Maria, Elena şi Sofia, ceremonie în Sala Tronului de la Palatul Regal