Antena Meniu Search
x

Anunţ important al Ministrului Justiţiei! Câţi deţinuţi vor fi eliberaţi din închisori chiar de mâine!

Primii deţinuţi care vor beneficia de măsuri compensatorii din cauza condiţiilor grele din penitenciare vor ieşi din închisoare chiar mâine.

Anunţ important al Ministrului Justiţiei! Câţi deţinuţi vor fi eliberaţi din închisori chiar de mâine! - Agerpres

Primii deţinuţi care vor beneficia de măsuri compensatorii din cauza condiţiilor grele din penitenciare vor ieşi din închisoare chiar mâine.

udorel Toader nu a făcut public numărul acestora, deşi o statistică a fost deja făcută de cei de la penitenciare.

Conform legii, pentru fiecare 30 de zile executate în condiții necorespunzătoare, se consideră executate, suplimentar, 6 zile din pedeapsa aplicată, notează antena3.ro.

”La 30 de zile executate în penitenciare, în condiții necorespunzătoare, deținutul are beneficiul unui număr de 6 zile, care se consideră efectiv executate. Dacă el a stat după calendar 60 de zile, vă dau un exemplu, în penitenciar în condiții necorespunzătoare atunci se consideră că a stat efectiv (...) 72 de zile. Deci, mâine se aplică, intră în vigoare. Comisiile din penitenciare sunt pregătite. Au făcut toate calculele pentru a vedea care dintre deținuți beneficiază direct de punerea în libertate și mâine vor fi deținuți, care vor fi puși în libertate prin intrarea în vigoare a respectivei legi. Avem, așadar, o lege care de mâine se aplică”, a spus ministrul Tudorel Toader, la Parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Anunţ important al Ministrului Justiţiei! Câţi deţinuţi vor fi eliberaţi din închisori chiar de mâine!