Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ambasada SUA, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: 'Sistemul este OPERAŢIONAL. Statele Unite îşi menţin angajamentul pentru apărarea României'

Sistemul Aegis Ashore România este complet operaţional şi în întregime finanţat, a transmis, sâmbătă, Ambasada SUA la Bucureşti.

de Redactia Observator

la 07.10.2017 , 14:48

Sistemul Aegis Ashore România este complet operaţional şi în întregime finanţat, a transmis, sâmbătă, Ambasada SUA la Bucureşti.

Conform unui comunicat de presă transmis sâmbătă de Ambasada SUA la Bucureşti, sistemul Aegis Ashore România "reprezintă o contribuţie foarte importantă a Statelor Unite ale Americii şi a României la sistemul Balistic de Apărare Anti-Rachetă al NATO (NATO Ballistic Missile Defense)". 

"Legislaţia avută în vedere în Legea de Autorizare a Apărării Naţionale pentru Anul Fiscal 2018 (FY18 National Defense Authorization Act) se referă la capacităţi suplimentare pentru apărarea aeriană a bazei de la Deveselu. Statele Unite îşi menţin angajamentul de a asigura apărarea României şi a tuturor aliaţilor NATO", adaugă sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Ambasada SUA, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: 'Sistemul este OPERAŢIONAL. Statele Unite îşi menţin angajamentul pentru apărarea României'