Antena Meniu Search
x

Apă în loc de peşte la un cunoscut hypermarket din Constanţa! Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au dat amenzi de 15.000 de lei (Video)

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit o nouă metodă prin care cumpărătorii sunt înşelaţi: bucăţi de gheaţă vândute ca... peşte.

Apă în loc de peşte la un cunoscut hypermarket din Constanţa - Facebook

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit o nouă metodă prin care cumpărătorii sunt înşelaţi: bucăţi de gheaţă vândute ca... peşte.

Echipa Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța a descoperit cum, în loc de pește, clienților le era vândută, de fapt, apă înghețată cu urme de pește. Totul, la hypermarket-ul Auchan din Constanța.

În urma expertizarii s-a dispus sancționarea agentului comercial cu suma de 15.000 lei, potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu. Totodată, s-a dispus oprirea de la comercializare a întregii cantități.

Oficialii CJPC au precizat ca această practică, de vânzare a apei în loc de pește, mai exact trunchi cod de Alaska, este inadmisibilă, iar măsuri vor fi luate în ambele hipermarketuri Auchan din Constanța.

Pe acelaşi subiect

Probleme similare au fost depistate și la fileul de pește Pangasius.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Apă în loc de peşte la un cunoscut hypermarket din Constanţa! Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au dat amenzi de 15.000 de lei (Video)