Antena Meniu Search
x

APELUL DISPERAT al unei mămici pentru fetiţa ei de doar 6 anişori! Micuţa Daria a fost abandonată de tată când a aflat că are o tumoare pe creier

Daria s-a născut cu o malformaţie care o ţine departe de o viaţă normală, iar acum medicii au descoperit că micuţa are o tumoare pe creier.

O fetiţă din Constanţa, Daria, are doar şase ani, dar deja ştie ce înseamnă suferinţa.

Fetiţa este foarte bolnavă, iar mama ei este disperată, deoarece aceasta trebuie să fie operată cât mai repede, însă intervenţia chirurgicală necesită costuri financiare pe care mama nu şi le permite. 

De parcă nu era suficient de greu că Daria s-a născut cu o malformaţie, acum, din păcate, medicii au constatat că are o tumoare pe creier. De aceea, se face un apel către toţi constănţenii şi nu numai, către toţi cei care o pot ajuta pe Daria să meargă în Germania să se opereze. 

Ca orice copil de pe această lume, Daria are nevoie de o şansă să-şi trăiască copilăria. Daria şi mama ei locuiesc singure într-o cameră cu condiţii precare, o garsonieră cu pereţii plini de mucegai, scrie cugetliger.ro

Biata femeie munceşte şi în acelaşi timp are grijă şi de copilul bolnav, însă banii pe care îi câştigă nu îi ajung nici pentru traiul de zi cu zi, în niciun caz pentru tratamentul fetiţei. 

Cei care doresc să ajute acest sufleţel pot dona bani în contul bancar RO20BRD140SV64485991400, pe numele Marcu Nicoleta Claudia. Pe mama Dariei o puteţi contacta la numărul de telefon 0726.903.312. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » APELUL DISPERAT al unei mămici pentru fetiţa ei de doar 6 anişori! Micuţa Daria a fost abandonată de tată când a aflat că are o tumoare pe creier