Antena Meniu Search
x

Foto Apelul disperat al unei românce care-şi caută cumnatul dispărut de peste 30 de ani. Vasile a plecat să muncească în Austria când avea 23 de ani

Vasile avea doar 23 de ani când a plecat în Austria ca să muncească, în 1992. De atunci, familia sa nu mai ştie nimic de el. De abia în 2018, apropiaţii săi l-au dat dispărut la poliţie. Nici până în prezent, la 31 de ani de la dispariţie, nu se ştie ce s-a întâmplat cu el.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 18:51

Apelul disperat al unei românce care-şi caută cumnatul dispărut de peste 30 de ani. Vasile a plecat să muncească în Austria când avea 23 de ani
Apelul disperat al unei românce care-şi caută cumnatul dispărut de peste 30 de ani. Vasile a plecat să muncească în Austria când avea 23 de ani - Poliţia Română

Deşi au trecut 31 de ani de când a dispărut, familia lui Vasile încă îşi păstrează speranţa şi încearcă, în toate modurile posibile, să dea de el. Cumnata bărbatului a postat un mesaj pe un grup dedicat românilor dispăruţi.

Bărbatul a plecat la muncă în Viena când avea 23 de ani, în februarie 1992. Deşi le spusese apropiaţilor că se întoarce în ţară în iunie, nimeni nu a mai auzit de el.

Vasile avea doar 23 de ani când a dispărut

"Deja au trecut 31 de ani de când cumnatul meu a plecat în Austria și, din păcate, nu mai avem nicio veste de la el. Chiar dacă sunt mulți prieteni, vecini, chiar și membri ai familiei acolo, nimeni nu știe nimic de el.

Știu că a trecut foarte mult timp și cred că este imposibil să-l găsim, dar totuși facem o încercare acum și pe acest grup dedicat găsirii persoanelor dispărute. În cazul în care cineva ar ști ceva, vă rog să mă contactați. Mulțumesc.

Numele său este Mititel Vasile, născut la 1 mai 1969. A plecat în Viena în februarie 1992 și la sfârșitul lunii iunie a sunat că va reveni în țară, însă nu a venit nici până astăzi. Avea o relație bună cu mama și frații săi, așa că nu există nicio ipoteză că ar fi vrut să se distanțeze de familie. S-au făcut multe încercări prin poliție, chiar și prin Interpol, dar fără succes", scrie cumnata sa pe un grup de social media dedicat românilor dispăruți, potrivit stiridiaspora.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Apelul disperat al unei românce care-şi caută cumnatul dispărut de peste 30 de ani. Vasile a plecat să muncească în Austria când avea 23 de ani