Antena Meniu Search
x

17 migranţi, ascunşi în cutii de plastic, găsiţi de poliţia de frontieră într-un camion, la vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins, în noaptea de joi spre vineri, 17 migranţi de origine afro-asiatică care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în cutii din plastic transportate cu un camion care a fost verificat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 12:49

17 migranţi, ascunşi în cutii de plastic, găsiţi de poliţia de frontieră într-un camion, la vama Nădlac - politiadefrontiera.ro

Şoferul este român şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, cutii de plastic pentru o societate comercială din Franţa, relatează Agerpres.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, în compartimentul destinat mărfurilor, în cutiile transportate, şaptesprezece cetăţeni străini. Persoanele depistate au fost preluate şi transportate la sediul instituţiei pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din diverse state afro-asiatice (Bangladesh, Nepal, Egipt, Maroc, Eritreea şi Pakistan), cu vârste cuprinse între 21 şi 39 de ani", a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Străinii au intrat legal în ţara noastră, în baza documentelor personale. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, şoferul riscând dosar penal pentru trafic de migranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 17 migranţi, ascunşi în cutii de plastic, găsiţi de poliţia de frontieră într-un camion, la vama Nădlac