Antena Meniu Search
x

Video "Ardea, nu făceam faţă cu stingătoarele!". Un taximetrist a murit după ce mașina lui s-a izbit de un autobuz și a luat foc, pe bulevardul Regina Maria din București

Accident cumplit, aseară, în sectorul 5 al Capitalei. Un taximetrist şi-a pierdut viaţa, iar alţi patru tineri, pasageri în taxi, au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal cu un autobuz STB. Imediat după impact, taximetrul a luat foc. Şoferul autobuzului şi mai mulţi martori au încercat să stingă flăcările cu extinctoare, dar nu au reuşit. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 20.11.2022, 11:47

Vezi și

Cei patru tineri se pregăteau să petreacă o noapte de pomină. Au chemat un taxi, pentru a merge la club, însă drumul lor s-a oprit pe bulevardul Regina Maria. Acolo, şoferul de taxi a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit violent de un autobuz STB. 

Martor: Autobuzul trecea încolo, adică era pe banda lui. Taximetristul era pe partea cealaltă, cred că voia sa plece. Și dintr-o dată, s-a auzit o dată bum! 

Accident cumplit pe bulevardul Regina Maria din București. Taximetru în flăcări, după impactul cu un autobuz

Autobuzul abia plecase din staţie când taxiul l-a izbit frontal. Impactul a fost atât de puternic încât flăcările au izbucnit pe loc, iar şoferul taxiului nu a mai avut nicio şansă. Pentru taximetristul în vârstă de 40 de ani a fost ultima cursă. Impactul a fost devastator. Maşina a luat foc imediat, iar mai mulţi martori, dar şi şoferul autobuzului au sărit să stingă vâlvătaia.

Pe acelaşi subiect

Martor: Am auzit dintr-o dată o bubuitură. Deja mașina ardea.

Șoferul autobuzului: Taxiul a venit din faţă, s-a răsucit, s-a întors şi m-a lovit frontal. A luat foc imediat. Eu am trecut de el că îmi era teamă să nu ia și autobuzul foc, am fugit cu extintorul și după aia s-au strâns oamenii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Martor: Au venit oamenii și i-au scos afară din masină, pentru că ei nu au putut să iasă, am văzut doi critici, erau în şoc.

Martor: Deci ardea, nu făceam faţă cu stigătoarele. Deci încercam să sting flacăra, dar tot se aprindea mereu, deci exploda. 

Şoferul autobuzului se retrăgea la depou şi nu avea niciun pasager în momentul impactului: Cred ca a avut viteză, că în impactul meu, el se răsucea, nu am apucat să îl văd cu ce viteză venea, nu am realizat. 

Taximetristul şi-a pierdut viaţa, iar alţi patru tineri, pasageri în mașină, au ajuns în stare gravă la spital

Până la sosirea pompierilor, victimele au rămas întinse lângă maşina care ardea. Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, au fost transportaţi la spital, în stare gravă.

Claudiu Costea, purtător de cuvânf Brigada Rutieră: Se efectuează cercetare la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Ardea, nu făceam faţă cu stingătoarele!". Un taximetrist a murit după ce mașina lui s-a izbit de un autobuz și a luat foc, pe bulevardul Regina Maria din București