Antena Meniu Search
x

Video O femeie izbită în plin de maşină, pe "drumul morţii" din Bragadiru, a rămas infirmă pe viaţă. Şoferul a încercat să fugă după accident: "S-a speriat"

Un accident a nenorocit pe viaţă o femeie de 53 de ani. Mergea pe marginea drumului în Bragadiru când un şofer, care a vrut să facă o depăşire, a lovit-o puternic. Medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior. E un drum al morţii pentru pietoni, acuză oamenii din zonă: nu sunt trotuare, iar cei responsabili nu fac altceva decât să numere victimele şi să paseze responsabilitatea. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 19.11.2022, 19:22

Vezi și

Şoseaua Clinceni, Bragadiru. O femeie de 53 de ani se întorcea acasă de la serviciu. Nenorocirea a lovit din senin. "Femeia mergea pe porţiunea de pământ de pe marginea drumului, mai avea până acasă doar aproximativ 300 de metri. La un moment dat, un şofer de pe celălalt sens de mers, ar fi intrat pe contrasens pentru a face o depăşire. Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a maşinii a fost pur şi simplu distrusă", spune Andre Rotaru, reporter Observator.

Şoferul a încercat să fugă după accident

"Am auzit o bubuitură puternică. A căzut bara la maşină pe şosea, am văzut plasticele astea", povesteşte un martor. Şoferul, un bărbat de 64 de ani, a încercat să fugă de la locul faptei. "S-a reîntors după aceea. Probabil s-a speriat, s-a reîntors domnul", crede un localnic.

Femeia a fost grav rănită şi medicii se luptă şi acum pentru viaţa ei. "Doctorii au băgat-o de urgenţă în operaţie, amputându-i piciorul drept. Este la Terapie Intensivă, sub strictă supraveghere", spune fiica victimei. 

Pe acelaşi subiect

Accidentele se ţin lanţ, pentru că nu există trotuar

Oamenii din zonă spun că aici au loc des accidente, pentru că nu există trotuar: "E foarte periculos. Pe marginea şoselei am mers, m-a acroşat cu oglinda şi m-a trântit jos". Cei care ar trebui să ia măsuri doar numără victimele şi îşi pasează vina. "Drumul Judeţean acela nu ţine de Primăria oraşului Bragadiru. Este un proiect în derulare al Consiliului Judeţean. S-au introdus toate utilităţile prin subteran şi urmează să facă trotuare", a declarat Adrian Dumitru, consilier local Bragadiru.

După accidentul în care a nenorocit o femeie, poliţiştii l-au lăsat pe şofer să plece acasă. Este acum cercetat în libertate, într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O femeie izbită în plin de maşină, pe "drumul morţii" din Bragadiru, a rămas infirmă pe viaţă. Şoferul a încercat să fugă după accident: "S-a speriat"