Antena Meniu Search
x

Video Arena Naţională, luată cu asalt de căteluşi şi pisicuţe. Animalele fără stăpân şi-au găsit acum o familie la cel mai mare târg de adopţii din România

Cel mai mare stadion din ţară a fost cucerit azi de câini şi pisici. Animale care, până de curând umblau înfometate pe străzi, au de acum o casă şi vor aduce bucurie în noile lor familii. Târgul de adopţii a fost un succes, spun organizatorii. 

de Antuanela Raileanu

la 26.05.2024 , 19:42

Zeci de animale fără stăpân au de astăzi o familie. Au fost salvate cândva de pe străzi iar de acum au şi o casă a lor. "Am decis sa salvam un sufletel. Stam la casa de aproximativ doi ani si acum am decis ca e momentul", spune o femeie. Nimeni nu a plecat acasă cu mâna goală. Cine nu adoptat un câine, şi a luat o pisică. "Cei mici si-au dorit dintotdeauna un pisicut foarte mic. Ei iubesc foate mult pisicile. Cainii mai putini ca sunt cam speriati de caini", spune o altă femeie.

Animalele sunt perfect sănătoase, vaccinate şi microcipate. Cele adulte sunt şi sterilizate. Toate animalele si au găsit până la urmă stăpân. "Am organizat cel mai mare targ de caini si pisici din acest an. Avem peste 50 de catei din adaposturile ASPA si peste 30 de pisici de la asociatiile partenere", a declarat Cătălina Trănescu, directoare ASPA. Evenimentul s a încheiat cu un cros în jurul arenei naţionale la care au participat părinţi, copii, căţei şi pisici.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » Arena Naţională, luată cu asalt de căteluşi şi pisicuţe. Animalele fără stăpân şi-au găsit acum o familie la cel mai mare târg de adopţii din România