Antena Meniu Search
x

Video Arma furată din casa fostului ofiţer SRI, găsită după aproape o lună. Unul din hoţi le-a spus poliţiştilor unde trebuie să caute

După patru săptămâni de audieri, cercetări și piste false, polițiștii din Ilfov au reușit, în sfârșit, să găsească pistolul furat dintr-un seif din Voluntari. Arma care aparține unui fost ofițer SRI a fost aruncată în lacul Pantelimon. Unul dintre hoți a fost dus de mascați la fața locului pentru a le arăta scafandrilor unde să caute pistolul.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 31.01.2024, 19:58

Vezi și

După aproape o lună de la momentul jafului, judiciariştii din Ilfov au găsit arma furată din Voluntari, din casa fostui ofiţer Antitero SRI. Pistolul, un Glock, şi cele 24 de cartuşe au fost pescuite din Lacul Pantelimon. Anchetatorii au aflat unde este chiar de la unul dintre hoţi. Încătușat și înconjurat de mascați, autoritățile l-au adus la fața locului pe unul dintre presupușii autori, pentru a le arăta scafandrilor unde ar fi aruncat, mai exact, arma.

Gruparea are patru membri, iar surse din interiorul Poliției Ilfov spun că nu sunt la prima faptă

O oră au durat căutările. Scafandrii s-au descurcat fară sonare sau sau alte tehnologii. Hoţul a recunoscut şi că el şi complicii săi s-au grăbit să scape de armă imediat ce au văzut la televizor că jaful se bucură de o atenţie deosebită. "Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz, în cauză fiind luată măsura arestării preventive", a declarat Anne Ciolcă, Poliția Ilfov.

Gruparea are patru membri, iar surse din interiorul Poliției Ilfov spun că nu sunt la prima faptă, fiind înregistraţi cu furturi în mai multe ţări din Europa. Chiar dacă în cazul fostului ofiţer SRI au avut un plan bine pus la punct, tâlharii au făcut şi câteva greşeli. Au uitat în casa prădată trei şurubelniţe de pe care criminaliştii au recoltat probe ADN. Victima lor, fostul ofiţer SRI, i-a păzit pe președintele Statelor Unite ale Americii, pe șeful FBI, dar și alţi președinți de țări în timpul vizitelor în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Arma furată din casa fostului ofiţer SRI, găsită după aproape o lună. Unul din hoţi le-a spus poliţiştilor unde trebuie să caute