Antena Meniu Search
x

Video Jaf la vila unui fost ofiţer SRI din Voluntari, în Ilfov. Au fost furate un pistol letal, zeci de cartuşe și bijuterii, iar hoții sunt încă liberi

Un pistol letal, zeci de cartuşe și bijuterii au fost furate dintr-o locuinţă în judeţul Ilfov. Casa aparține unui fost ofițer SRI, iar bunurile erau ținute într-un seif. Polițistul era plecat de acasă împreună cu familia, timp în care hoții au spart casa și seiful. Bărbatul crede că femeia de serviciu pe care o concediase în urma o lună ar fi putut să dea spargerea, împreună cu soțul ei. Hoții încă nu au fost prinși și sunt căutați de polițiști. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 07.01.2024, 07:34

Vezi și

Jaful ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Deși vecinii au auzit zgomote pe timpul nopții în curtea vecinului lor, aceștia n-au sunat la poliție, iar întâmplarea s-a aflat abia seara trecută când bărbatul s-a întors și-a găsit casa spartă.   

Eduard Marin, reporter Observator: Furtul a avut loc în acest complex rezidențial din Voluntari, Ilfov. Proprietarii nu se aflau acasă, iar hoții au furat din seif o armă, 24 de cartușe și niște bijuterii. Victima jafului este un fost ofițer SRI care spune că se înțelegea bine cu toată lumea, nu avea dușmani, dar are în minte un suspect.      

Polițistul crede că femeia de serviciu pe care o concediase ar fi putut să dea spargerea, împreună cu soțul ei

Polițist: Eu tare mă tem că a plecat ceva de la femeia de serviciu.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Aveți o femeie de serviciu?

Polițist: A fost, pe care am dat-o afară. Nu făcea nimic și Suzana  (n.r. soţia mea) i-a zis, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia. A început să pună botul, să plângă și a plecat trântind ușa.

Fostul ofițer SRI locuiește într-un complex rezidențial privat în care casele pot ajunge și la 300.000 de euro. Bărbatul regretă că n-a fost mai atent cu oamenii pe care i-a adus în propria casă. 

Polițist: Oricum, greșeala a fost a mea, în sensul în care n-am verificat-o. 

Reporter: Și de ce o bănuiți?

Polițist: Am tras-o o dată de limbă despre soț și mi-a dat de înțeles că e fară ocupație. L-am văzut pe ăsta, e mai combinator așa. 

Jaf în Voluntari. Hoții nu au fost prinși și au asupra lor o armă letală

Vecinii cred că jaful a fost dat la pont, asa cum s-a mai întâmplat în zonă și în alte cazuri, după ce au fost date petreceri la care au participat și oameni care au fost tentați de ceea ce au văzut în imobile, iar mai apoi le-au jefuit.  

Paznic: De multe ori veneau maşini de intervenţie, că se auzea câte o alarmă. 

Vecin: La fel, erau doar câteva case construite, s-au dat nişte petreceri și la câteva zile i-a spart casa, i-a furat fix ce se lăudase omul că are, bijuterii. nu stiu unde. Nu i-a stricat nimic, nu i-a luat nimic altceva, s-a dus direct la pont.  

Polițiștii sunt în alertă întrucât hoții nu au fost prinși și au asupra lor o armă letală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Jaf la vila unui fost ofiţer SRI din Voluntari, în Ilfov. Au fost furate un pistol letal, zeci de cartuşe și bijuterii, iar hoții sunt încă liberi