Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asfaltare cu pământ de pe marginea drumului, filmată de un şofer. "Mă, nu sunteţi sănătoşi, vă bateţi joc de noi?" (Video)

Imagini halucinante surprinse de un şofer pe DJ 187, Valea Ruscovei. O echipă de la Drumuri şi Poduri a fost surprinsă acoperind gropile cu...pământ şi bolovani

de Redactia Observator

la 12.04.2018 , 19:28

Asfaltare cu pământ de pe marginea drumului, filmată de un şofer. "Mă, nu sunteţi sănătoşi, vă bateţi joc de noi?" (Video)

Imagini halucinante surprinse de un şofer pe DJ 187, Valea Ruscovei.

O echipă de la Drumuri şi Poduri a fost surprinsă acoperind gropile cu...pământ şi bolovani.

Bărbatul este foarte revoltat, pe bună dreptate şi încearcă să afle cine i-a trimis pe angajaţii respectivi să arunce pământ în craterele apărute în asfalt.

Articolul continuă după reclamă

"Dar dacă cu aşa ceva ne trimete" a fost singurul răspuns pe care cetăţeanul l-a putut obţine de la şeful echipei de asfaltare, sau mai bine zis, împământare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Asfaltare cu pământ de pe marginea drumului, filmată de un şofer. "Mă, nu sunteţi sănătoşi, vă bateţi joc de noi?" (Video)