Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asistenţi din Constanţa, reţinuţi pentru mită. Cereau șpagă de la familiile îndurerate pentru eliberarea certificatelor de deces

Situaţie revoltătoare la Constanţa! Trei asistenţi medicali au fost reţinuţi şi acuzaţi că cereau şpagă de la familiile îndurerate pentru eliberarea certificatelor de deces.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 08:57

Poliţiştii au efectuat nu mai puţin de şapte percheziţii la domiciliile suspecţilor, în judeţele Constanţa, Ilfov, Brăila şi municipiul Bucureşti. Prejudiciul total ajunge la peste 400.000 de lei în cele trei dosare penale, pentru sărvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în declaraţii şi fraudă informatică.

Zafer Sadîc, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa: Faţă de unul din cei trei inculpaţi a fost formulată propunerea de arestare preventivă pentru treizeci de zile, care a şi fost admisă de către Judecătoria de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Constanţa, iar, faţă de cei doi inculpaţi în cauză, a fost luată măsura cercetării în continuare sub control judiciar.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Asistenţi din Constanţa, reţinuţi pentru mită. Cereau șpagă de la familiile îndurerate pentru eliberarea certificatelor de deces