Antena Meniu Search
x

Video Atac sângeros într-un tren din UK. Un bărbat se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat cu maceta de un individ mascat

Este alertă în Marea Britanie după ce un individ a înjunghiat un bărbat într-un tren, sub privirile şocate ale călătorilor! Chiar şi acum, poliţia încearcă să-i dea de urmă bărbatului. 

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 09:34

Vezi și

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare au surprins momentul în care un bărbat mascat înjunghie victima cu o macetă. Martorii au urlat șocanți la el să se oprească, însă, atunci când a făcut-o, a fugit imediat de la fața locului, potrivit Sky News.

Noi fotografii îl arată pe individ pe străzile capitalei londoneze ţinând în mână o macetă. Victima lui, în schimb, se află la spital, unde se luptă acum între viaţă şi moarte.

Înjunghiat în tren de un bărbat mascat

„Toate trenurile noastre sunt echipate cu camere de supraveghere și vom furniza aceste imagini poliției britanice de transport pentru a-i ajuta la anchetă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Atac sângeros într-un tren din UK. Un bărbat se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat cu maceta de un individ mascat