Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Atac şocant în Capitală. Un tânăr de 21 de ani, acuzat de tentativă de omor după ce a lovit cu o macetă un bărbat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani este acuzat de pentru tentativă de omor, după ce a atacat violent un bărbat de 54 de ani cu o macetă, în București, scrie Mediafax.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 16:40

Atac şocant în Capitală. Un tânăr de 21 de ani, acuzat de tentativă de omor după ce a lovit cu o macetă un bărbat Atac şocant în Capitală. Un tânăr de 21 de ani, acuzat de tentativă de omor după ce a lovit cu o macetă un bărbat - Shutterstock

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.00, în sectorul 3 din București.

Conform procurorilor, atacul s-a produs „pe fondul unui conflict spontan".

Suspectul a lovit victima „în mod repetat cu un obiect tăietor-înțepător (macetă artizanală de cca. 50 cm.) în zona capului, a antebrațului stâng și a șoldului stâng". Victima a suferit multiple răni.

Articolul continuă după reclamă

Atacatorul a fost identificat și reținut o zi mai târziu, în urma unei percheziții domiciliare, conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Luni, Tribunalul București a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă a individului pentru o perioadă de 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Atac şocant în Capitală. Un tânăr de 21 de ani, acuzat de tentativă de omor după ce a lovit cu o macetă un bărbat