Antena Meniu Search
x

Video Au fost reluate căutările celor două surori dispărute de ieri în Dunăre. Fetiţele au căzut în apă, în zona portului Isaccea

Două fetiţe de 11 şi 12 ani sunt căutate de echipele de salvatori după ce au dispărut în Dunăre. S-a întâmplat, ieri, în preajma localității tulcene Isaccea. Se pare că una dintre fete ar fi căzut în apă, iar sora sa ar fi vrut să o ajute să iasă la mal, însă a alunecat la rândul ei.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 13:36

Vezi și

Scafandrii de la ISU Tulcea și ISU Brăila au încercat să le găsească pe cele două surori până la lăsarea întunericului. Localnicii au dat şi ei o mână de ajutor şi au pornit căutările cu ajutorul unei ambarcaţiuni. Autorităţile au folosit în toată această operaţiune şi un elicopter SMURD.

Operaţiunea de căutare a fost reluată în această dimineaţă.

Reamintim că pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în jurul orei 16.10, prin apel la 112, pentru căutarea a două surori, de aproximativ 11 şi 12 ani, care ar fi dispărut în zona portului din oraşul Isaccea. Din primele verificări a reieșit că minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal. La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție din cadrul IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați. La căutări au participat și localnicii cu o ambarcațiune, potrivit ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Au fost reluate căutările celor două surori dispărute de ieri în Dunăre. Fetiţele au căzut în apă, în zona portului Isaccea