Antena Meniu Search
x

Update Două surori, căutate după ce ar fi dispărut în apele Dunării. Una dintre fete ar fi alunecat în apă, iar cealaltă a sărit să o salveze

În cursul zilei de luni, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că două fetițe (aproximativ 11 și 12 ani) ar fi intrat în apele Dunării în apropierea portului Isaccea și nu au mai ieșit.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 21.06.2021, 22:34

Două surori sunt căutate după ce au dispărut în zona Portului Isaccea
Două surori sunt căutate după ce au dispărut în zona Portului Isaccea - ISU Tulcea

Update 22:30Operațiunile de căutare a celor două minore dispărute, în această după-amiază, în apele fluviului Dunărea, au fost oprite, în jurul orei 21:40. Căutările vor fi reluate mâine dimineață.

Știre inițială - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în jurul orei 16.10, prin apel la 112, pentru căutarea a două surori, de aproximativ 11 şi 12 ani, care ar fi dispărut în zona portului din oraşul Isaccea. 

Din primele verificări a reieșit că minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal. La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție din cadrul IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați. La căutări participă și localnicii cu o ambarcațiune, transmite ISU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Două surori, căutate după ce ar fi dispărut în apele Dunării. Una dintre fete ar fi alunecat în apă, iar cealaltă a sărit să o salveze