Antena Meniu Search
x

Video Autocar cu 16 pasageri, accident în Vâlcea. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un TIR

Seară plină de accidente pe şoselele din ţară. Într-o localitate din Caraş-Severin o femeie şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a derapat şi s-a izbit frontal cu un TIR. În judeţul Gorj, indicatorul de beton amplasat la intrarea în municipiul Târgu Jiu a fost spulberat de un autoturism scăpat de sub control. Două persoane au ajuns la spital, în stare gravă.  

de Redactia Observator

la 19.11.2022, 08:09

Vezi și

Un grav accident de circulație a avut în loc ieri după-amiază pe Drumul Național 6, în zona localității Domașnea. Un şofer grăbit, care circula cu viteză, deşi şoseaua era udă, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a ajuns pe controsens, unde s-a izbit frontal cu un TIR:

O femeie a murit în faţa soţului, după un accident în Domaşnea

Daniel Mosor – ISU Semenic: Detaşamentul de pompieri Caransebeş a fost solicitat să intervină la un accident rutier, în urma căruia au rezultat două victime. La sosirea la locul accidentului era o persoană încarcerată. 

În maşină se aflau şoferul şi soţia sa, care se îndreptau spre Caransebeș. Femeia, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită fără suflare de către echipajul de salvare

Pe acelaşi subiect

Daniel Mosor – ISU Semenic: La sosirea la locul intervenţiei aceasta a fost găsită, pe partea carosabilă, decedată. 

Şoferul a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital. Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Accident grav în Gorj, 3 persoane la spital

După lăsarea serii, în Gorj, o maşină a intrat în indicatorul din beton care marchează intrarea în municipiul Târgu-Jiu şi l-a făcut praf. În urma impactului au rezultat trei victime, doi bărbați și o femeie, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu Jiu. Accidentul s-ar fi produs din tot din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed. 

Un şofer din Timişoara spera să scape de poliţişti

Un şofer teribilist, care gonea cu viteză pe un bulevard din Timişoara, a lovit două maşini şi a fugit de la locul accidentului. N-a apucat să ajungă prea departe. Într-o intersecţie a pierdut şi o roată, după ce a lovit un stâlp, apoi a traversat liniile de tramvai şi s-a oprit într-un semafor. Bărbatul s-a dat jos din maşină şi a luat-o la fugă. În urma lanţului de accidente nu au rezultat victime, aşa că şoferul are la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la Poliţie.   

Autocar cu 16 pasageri, accident în Vâlcea

Un autocar care circula pe varianta ocolitoare a stațiunii Călimănești – Căciulata, din Vâlcea, a intrat în coliziune cu un TIR. În autocar se aflau 16 pasageri, iar în urma impactului două persoane au avut nevoie de îngrijirile medicilor. Un bărbat de 41 de ani a suferit mai multe răni şi a fost transportat la spital. Ce-a de-a doua victimă a suferit un atac de panică şi a primit ajutor la faţa locului. Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Autocar cu 16 pasageri, accident în Vâlcea. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un TIR