Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autocar românesc tras pe dreapta în Austria pentru că nu avea o roată, iar suspensia era legată cu frânghie

Un autocar din Bistrița-Năsăud cu grave probleme tehnice a fost oprit pe o autostradă din Austria. Soferul își propusese să străbată Europa fără o roată.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 21:13

Autocar românesc tras pe dreapta în Austria pentru că nu avea o roată, iar suspensia era legată cu frângie

Un autocar din Bistrița-Năsăud cu grave probleme tehnice a fost oprit pe o autostradă din Austria. Soferul își propusese să străbată Europa fără o roată și cu suspensia prinsă în chingi.

Polițiștii austrieci au oprit un autocar înmatriculat în Bistrița-Năsăud. Acesta era plin cu oameni, venea din România și se îndrepta spre Spania. Polițiștii au confiscat numerele de înmatriculare ale autocarului și i-au interzis șoferului să circule mai departe, după ce au identificat grave probleme tehnice.

Polițiștii au fost sesizați de un șofer, din trafic, care a observat că autocarului îi lipsea o roată.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit vienna.at, printre problemele identificate de către polițiști s-au numărat nereguli cu planetara, cu suspensia, care era legată cu o frângie, plăcuțe de frână corodate și frezoane de la celelalte roți lipsă sau rupte.

În autocar s-au aflat 35 de pasageri, care au rămași blocați pe autostrada din Austria mai bine de 14 ore, până când un alt autocar i-a preluat și i-a adus în România. (sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Autocar românesc tras pe dreapta în Austria pentru că nu avea o roată, iar suspensia era legată cu frânghie