Antena Meniu Search
x

Autoturism 'plantat' într-un ghiveci, într-o intersecţie din Miercurea Ciuc

Un şofer beat a reuşit să 'planteze' un autoturism într-un ghiveci de copac, într-un parc din centrul oraşului Miercurcea Ciuc.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2020, 12:06

Vezi și

Un şofer beat a reuşit să 'planteze' un autoturism într-un ghiveci de copac, într-un parc din centrul oraşului Miercurcea Ciuc.

Accidentul s-a produs joi, 23 ianuarie 2020, în jurul orei 22.20, atunci când şoferul, un tânăr de 34 de ani, din comuna Mădăraş (Harghita), a sărit cu maşina peste o bordură şi a ajuns pe un ghiveci unde urma să fie plantat un copac ornamental.

"Un echipaj de poliție aflat în serviciul de patrulare pe raza municipiului Miercurea Ciuc, a constatat că în apropierea intersecției străzii Mihail Sadoveanu cu B-dul Timișoarei, un autoturism se află cocoțat pe un ghiveci de mari dimensiuni, confecționat din lemn, construit pentru amplasarea unui arbore ornamental", se arată într-o informare a Poliţiei.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acelaşi subiect
Accident într-un parc din Miercurea Ciuc, maşină plantată într-un ghiveci

Momentul în care şoferul reuşeşte să 'planteze' maşina în ghiveci a fost surprins de o cameră de bord de pe o maşină care se afla în zonă.

În urma accidentului, şoferul a scăpat nevătămat, însă s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Autoturism 'plantat' într-un ghiveci, într-o intersecţie din Miercurea Ciuc