Antena Meniu Search
x

Autoturism spulberat de TIR, în Mehedinţi. O femeie de 30 de ani a murit. Un bărbat şi doi copii au ajuns la spital

O femeie de 30 de ani a murit şi alte trei persoane, între care doi copii, au fost transportate la spital, marți seara, după ce un autoturism s-a izbit de un TIR, în localitatea Valea Anilor, județul Mehedinți.

de Redactia Observator

la 19.07.2022, 22:43

Imagini de la faţa locului
Grav accident de circulație, produs pe DN 56 A, la intersecția cu localitate Valea Anilor - județul Mehedinți - ISU Mehedinţi

Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, în această seară, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs intre un autotren și un autoturism, pe DN 56 A, la intersecția cu localitatea Valea Anilor.

Accident cumplit în Mehedinţi, o femeie şi-a pierdut viaţa

"La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme. Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital", transmite ISU Mehedinţi.

Din nefericire, o femeie, in vârsta de circa 30 de ani, a fost declarată decedata de către medicul SAJ. Cea de-a cincea persoana implicată in accident, șoferul autotrenului, a refuzat îngrijirile medicale.

Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autovehiculele implicate în accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Autoturism spulberat de TIR, în Mehedinţi. O femeie de 30 de ani a murit. Un bărbat şi doi copii au ajuns la spital