Antena Meniu Search
x

Foto Avarie de proporţii la reţeaua de apă din Bacău. Deşi "rezervoarele municipiului sunt pline", la robinet nu curge nimic

O nouă avarie a apărut în reţeaua de apă din Bacău, iar locuitorii reclamă că nu au apă la robinete, deşi primarul afirmă că societatea furnizoare nu ar avea motiv să restricţioneze livrarea pe timpul zilei.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 18:34

Nouă avarie în reţeaua de apă din Bacău
Nouă avarie în reţeaua de apă din Bacău

”Nouă avarie anunţată de Compania Regională Apă Bacău (CRAB). Am luat imediat măsuri şi Rezerva de apă deja transportă la peste 50% din capacitatea maximă. CRAB nu are niciun motiv să restricţioneze programul de furnizare în timpul zilei. Recomand tuturor să aibă un comportament normal de utilizare a apei, astfel încât toţi băcăuanii să beneficieze de apă, indiferent de etaj”, a scris, luni, pe Facebook, primarul din Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Avarie în reţeaua de apă din Bacău

Acesta a precizat că a discutat cu reprezentanţii companiei şi va transmite şi Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă că apa la robinetele băcăuanilor nu ar trebui să fie restricţionată de CRAB în timpul zilei.

”Sunt acum la Rezerva de Apă, pentru a mă asigura că totul funcţionează la parametrii normali. La jumătate de oră după ce s-a anunţat avaria, pompele de aici urcaseră deja la jumătate din capacitatea maximă şi ne aşteptăm ca aceasta să fie atinsă în cel mai scurt timp. Am primit asigurări că rezervoarele municipiului sunt pline, astfel încât CRAB nu are niciun motiv pentru a opri furnizarea apei pe timpul zilei”, a mai scris primarul, potrivit news.ro.

Pe acelaşi subiect

Oamenii din Bacău sunt disperaţi

Zeci de localnici au comentat, însă, pe pagina primarului, precizând că nu au deloc apă la robinete. Oamenii cer remedierea situaţiei.

Ulterior, într-o nouă postare, primarul arată că a ajuns la locul avariei şi a scris: ”Vor fi multe explicaţii de primit aici în Luncani, comuna Mărgineni”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Avarie de proporţii la reţeaua de apă din Bacău. Deşi "rezervoarele municipiului sunt pline", la robinet nu curge nimic