Antena Meniu Search
x

ALERTĂ! Haos în trafic, după ce o conductă de apă caldă s-a SPART în apropierea Gării de Nord. Zona e acoperită cu abur (GALERIE FOTO)

O ţeavă de apă spartă a provocat un adevărat haos în trafic, în zona Gării de Nord.

O ţeavă de apă spartă a provocat un adevărat haos în trafic, în zona Gării de Nord. Imaginile surprinse de şoferi arată cum, practic, vizibitatea este extrem de scăzută din cauza aburului. 

RADET anunţă că avaria a avut loc pe reţeaua primară pe bd. Gheorghe Duca nr. 10, în zona Gării de Nord, din sectorul 1 al Capitalei. 

"Zonele afectate sunt: bd. Gh. Duca, Calea Griviţei, bd. Ion Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza şi străzile adiacente. Avaria a fost depistată imediat de echipele RADET, fiind izolată prin manevre de închidere, urmând a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcţiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi", a informat RADET, prin intermediul unui comunicat. 

Regia reaminteşte că, începând cu data de 5 octombrie 2016, se află în insolvenţă, ceea ce implică un plan de reorganizare a instituţiei şi de soluţionare a problemelor întregului sistem de termoficare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ALERTĂ! Haos în trafic, după ce o conductă de apă caldă s-a SPART în apropierea Gării de Nord. Zona e acoperită cu abur (GALERIE FOTO)