Antena Meniu Search
x

Video "Avem cei mai frumoşi oameni, cei mai frumoşi sportivi". Suporterii, mulţumiţi de prestaţia Naţionalei, chiar şi după eliminarea de la Euro. Tricolorii revin azi în ţară

Am fost optimişti dar ne-am oprit în optimi. Meciul de aseară cu Olanda s-a încheiat cu o înfrângere, însă întrega Românie se bucură de evoluţia echipei Naţionale de la campionatul european. Meciul a fost urmărit cu sufletul la gură în toată ţara. În Capitală suporterii s-au adunat la terasele din centru sau la ecranele uriaşe amplasate pentru a urmări partida. Mii de români au umplut şi stadionul din Munchen. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 03.07.2024 , 08:26

Oraşul Munchen a fost luat cu asalt de miile de suporteri care au venit să-şi susţină ţara şi jucătorii. Străzile s-au umplut de tricouri galbene şi de peste tot s-a auzit: Hai România! Şi stadionul Allianz a răsunat de strigătele românilor.

Mulţumiţi chiar şi după înfrângere

Miile de fani din București s-au îmbrăcat în tricourile naţionalei şi s-au adunat în fața ecranelor gigant montate în Capitală pentru a-i susține pe tricolori în partida cu Olanda.

Vezi și

"Sper să dăm gol, sper din tot sufletul să câştigăm şi dacă nu, măcar să ne bucurăm că am ajuns până aici", spune un suporter.

Pe acelaşi subiect

Şi străinii au ieşit în Centrul Vechi din Capitală pentru a urmări meciul. Printre ei s-au strecurat şi câţiva olandezi, care s-au bucurat de România, dar au ţinut tot cu ţara lor. 

"Berea e bună, fetele sunt bune, barurile sunt bune, narghileaua e bună, Totul aici e bun! Vremea e bună!" "Cred că Olanda va câştiga cu 3-0", spun turiştii olandezi.

"Suntem cea mai frumoasă galerie din tot Europeanul ăsta. Suntem cea mai frumoasă ţară din toată lumea asta! Avem cei mai frumoşi oameni, cei mai frumoşi sportivi! Iubesc România şi e ţara noastră! Suntem mândri de voi!!", spun suporterii.

Nici ploaia nu le-a stricat bucuria fanilor care au urmărit cu sufletul la gură meciul decisiv pentru viitorul echipei generației de suflet. Chiar dacă partida nu s-a încheiat cu o victorie, echipa României a câştigat respectul întregii ţări, iar suporterii nu s-au lăsat dezamăgiţi de înfrângere. 

"Bravo băieţi! Sunt foarte mândru de voi şi de performanţa asta. Cred că nimei nu s-ar fi aşteptat la o asemnea serie de rezultate. Sunteţi ai noştri şi suntem mândri de voi", a declarat un suporter.

Toată ţara a fost cu ochii pe echipa naţională. La Piteşti sute de oameni s-au adunat în Piața Primăriei să urmărească meciul, alături de Morar si Buzdugan.

"Indiferent de rezultat am făcut o figură frumoasă la Euro şi cu siguranţă nu este ultimul meci. În continuare o să ne pregătim şi pentru mondiale", spune un suporter.

 În Craiova terasele au fost pline de suporteri care n-au vrut să stea în casă într-o asemenea zi mare pentru România. 

"Sunt absolut recunoscător că am văzut cel mai bun fotbal pe care l-a dat ţara asta în ultimii 24 de ani", declară un alt fan.

"Un meci bun, măcar am ajuns în optimi, asta a fost, am întrecut un record. Recordul din 1994", spune şi un copil.

Echipa Naţionalei se va întoarce astăzi acasă, cu speranță că va avea mai mult noroc la Campionatul Mondial din 2026, din America de Nord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » "Avem cei mai frumoşi oameni, cei mai frumoşi sportivi". Suporterii, mulţumiţi de prestaţia Naţionalei, chiar şi după eliminarea de la Euro. Tricolorii revin azi în ţară