Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EURO 2024. Pleacă Edi Iordănescu de la naţională după eliminarea de la EURO? "Am nevoie de odihnă, nu ştiu ce va fi"

EURO 2024Selecţionerul Edward Iordănescu, al cărui contract expiră în această lună, a declarat, marţi seară, că are nevoie de odihnă şi urmează să discute cu conducerea federaţiei despre o eventuală prelungire a înţelegerii. Iordănescu a afirmat că ultimii doi ani şi jumătate au fost foarte grei şi crede că familia sa nevoie de el mai mult ca echipa naţională, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 21:54

EURO 2024. Pleacă Edi Iordănescu de la naţională după eliminarea de la EURO? "Am nevoie de odihnă, nu ştiu ce va fi"
- Profimedia

"Sunt mândru de tot ce s-a realizat aici, cred că totul poate continua să crească, Am nevoie de odihnă, apoi va fi o discuţie cu conducerea FRF şi preşedintele, dar şi cu familia mea. Nu ştiu ce va fi. Acum cred că familia mea are nevoie de mine mai mult ca echipa naţională. Au fost doi ani jumpătate grei, cu atacuri în unele momente, cu lipsă de încredere, vom vedea ce vom decide", a declarat Iordănescu la Pro Arena.

Numit selecţioner în ianuarie 2022, Edi Iordănescu are contract până la finalul Campionatului European din Germania. Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Sport » EURO 2024. Pleacă Edi Iordănescu de la naţională după eliminarea de la EURO? "Am nevoie de odihnă, nu ştiu ce va fi"