Antena Meniu Search
x

Cine sunt cei 2 bărbaţi care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de la Buzău

Un avion Tecnam P2008JC YR-COV s-a prăbuşit la Buzău, în zona barajului Siriu, în circumstanţe încă neelucidate, iar în urma tragediei ambii ocupanţi ai aeronavei şi-au pierdut viaţa.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.05.2019, 18:31

Cine sunt cei 2 bărbaţi care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de la Buzău - Liviu Bucăţică - stanga

Un avion Tecnam P2008JC YR-COV s-a prăbuşit la Buzău, în zona barajului Siriu, în circumstanţe încă neelucidate, iar în urma tragediei ambii ocupanţi ai aeronavei şi-au pierdut viaţa.

Este vorba desre un cunoscut om de afaceri din Cluj, pilotul aeronavei şi un alt afacerist, pasager în avion. Cei doi ar fi plecat de la Ghimbav către Constanţa.

Doi afacerişti cunoscuţi, morţi în accidentul aviatic de la Buzău 

Potrivit unor surse, una dintre victime se numeşte Liviu Bucăţică, un afacerist din Constanţa, pasagerul aeronavei.

Pe acelaşi subiect

Pilotul avionului ar fi fost Mihai Covaciu, un afacerist cunoscut în judeţul Cluj şi dezvoltator imobiliar.

Cei doi ar fi plecat de la Ghimbav către Constanţa, unde Liviu Bucăţică ar fi achiziţionat recent de la Mihai Covaciu o locuinţă şi ar fi dorit să se întoarcă rapid în judeţul Constanţa, drept urmare cei doi au decis să folosească avionul lui Mihai Covaciu, pentru a ajunge mai repede.

Însă, la scurt timp de la decolare, avionul a dispărut de pe radar, iar la 112 a sosit un apel care anunţa prăbuşirea unei aeronave în zona Nehoiaşu.

"În urma unui apel prin 112, s-a semnalat faptul că exista posibilitatea ca un aparat de zbor de mici dimensiuni să fi cazut într-o zonă montană, greu accesibilă din zona Nehoiaşu-Valea Nehoiului. Apelantul la 112 susţine că a auzit un zgomot la o distanţă considerabilă, care ar putea fi un aparat de zbor de mici dimensiuni", anunţa ISU la momentul producerii tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei 2 bărbaţi care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de la Buzău