Antena Meniu Search
x

Avocatul familiei Luizei Melencu, noi dezvăluiri despre ancheta de la Caracal: "Sunt date care arată că există o victimă în pădurea verificată"

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute în Caracal şi despre care se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, a făcut noi dezvăluiri importante despre anchetă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.08.2019, 18:46

Se presupune că Luiza Melencu a fost ucisă de Gheorghe Dincă
Luiza Melencu este dispărută de aproximativ patru luni - Facebook

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute în Caracal şi despre care se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, a făcut noi dezvăluiri importante despre anchetă.

Asasinul i-a condus luni pe anchetatori într-o pădure din Caracal, unde aceştia au găsit fragmente de oase şi cenuşă, despre care Dincă spune că ar fi rămăşiţele Luizei Melencu.

Avocatul familiei Luizei Melencu recunoaşte că ar fi existat o victimă în pădurea în care Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori

Probele urmează să fie analizate, însă Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, spune că "sunt date care arată că a existat o victimă în pădurea verificată. Doar probele ADN vor arăta dacă rămăşiţele respective sunt ale Luizei sau ale altcuiva".

Pe de altă parte, Tonel Pop spune că, conform evoluţiei anchetei, "nu înţeleg ce l-a împins pe Gheorghe Dincă să facă aceste dezvăluiri, acum. Eu cred că Gheorghe Dincă spune anumite adevăruri, dar şi minte mult, foarte mult. Iar eu consider că este învăţat de cineva cum să mintă".

Avocatul familiei Luizei Melencu a anunţat şi că, în zilele următoare, vor continua verificările la casa şi gospodăria lui Gheorghe Dincă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Avocatul familiei Luizei Melencu, noi dezvăluiri despre ancheta de la Caracal: "Sunt date care arată că există o victimă în pădurea verificată"