Antena Meniu Search
x

Video Avocatul patronului de la Ferma Dacilor renunţă la caz: "Au fost telefoane de amenințare". Dinicu crede că focul a fost pus de 2 foşti angajaţi

Patronul Fermei Dacilor a ajuns din nou în fața procurorilor. Cornel Dinicu vrea să-i convingă că în spatele incendiului în care au murit opt oameni, printre care și fiul sau, stă o mâna criminală. Doar că în pline audieri, patronul pensiunii a rămas fără unul dintre apărători.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 22.01.2024, 14:06

Vezi și

Avocat: Nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului în acest dosar și am decis să mă retrag. De-a lungul acestor zile, au fost telefoane de amenințare și presiuni puse că eu să mă retrag din acest dosar. În acest moment nu știu care sunt motivele.

Cristina Filip, reporter Observator: Cu puțin înainte, Cornel Dinicu a fost adus în față procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. A venit însoțit de doi dintre avocațîi săi. Între timp, unul dintre ei a ieșit și a spus că ar fi fost amenințat în această perioada. Este, așadar, al doilea apărător al lui Cornel Dinicu care se retrage. Cu toate acestea, audierea patronului de la Ferma Dacilor va continua. Va fi aparat astăzi de un alt avocat, apărătorul care îl însoțește de la începutul anchetei. Cornel Dinicu va încerca astăzi, la fel că și în cazul audierilor trecute, să-i convingă pe anchetatori că focul a fost pus intenționat, iar în acest sens îi suspectează pe doi foști angajați de cetățenie moldovenească. Între timp, judecătorii de la Tribunalul Prahova urmează să se pronunțe și în dosarul în care un fost angajat ISU și un angajat ISU Prahova sunt cercetați de DNA. Știm, dosarul a fost închis la jumătatea anului trecut, însă după ce a izbucnit incendiul de la Ferma Dacilor, DNA  a cerut redeschiderea. Ședința a fost săptămâna trecută, însă astăzi urmează să avem pronunțarea în acest dosar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Avocatul patronului de la Ferma Dacilor renunţă la caz: "Au fost telefoane de amenințare". Dinicu crede că focul a fost pus de 2 foşti angajaţi