Antena Meniu Search
x

Video "Bă, tu ştii cine suntem noi?" Tânăr pus la pământ și lovit cu pumnii și picioarele de alți invidizi, în centrul oraşului Târgu Jiu

Bătaie de coşmar, în centrul oraşului Târgu Jiu. Atentie, urmeaza imagini si informatii care va pot afceta emotional.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 08:58

Vezi și

Trei băieţi, cu vârste între 18 şi 20 de ani, au luat la pumni şi picioare un alt tânăr, de 26 de ani, în Piaţa Prefecturii. Agresorii, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, s-au aprins brusc şi s-au năpustit asupra victimei, încolţindu-l, aceasta neavând cale de scăpare.

Bătaie între tineri, în centrul orașului Târgu Jiu

Băiatul a fost trântit la pământ, unde agresorii i-au aplicat mai multe lovituri şi injurii. 

"La data de 1 noiembrie a.c., ora 03.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați despre faptul că în Piața Prefecturii ar fi avut loc un conflict între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, generat pe fondul de consumului de băuturii alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr, de 26 de ani, din comuna Bîlteni", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Autorităţile s-au autosesizat, iar în acest moment fac cercetări în cadrul dosarului penal, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » "Bă, tu ştii cine suntem noi?" Tânăr pus la pământ și lovit cu pumnii și picioarele de alți invidizi, în centrul oraşului Târgu Jiu