Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bacău a încercat să-şi omoare fratele. Victima a supravieţuit miraculos, dar este în comă

Orbit de furie, un bărbat a încercat să-şi ucidă propriul frate, la beţie. L-a atacat în timp ce dormea şi l-a lovit până când n-a mai mişcat.

Vezi și

Orbit de furie, un bărbat a încercat să-şi ucidă propriul frate, la beţie. L-a atacat în timp ce dormea şi l-a lovit până când n-a mai mişcat. Medicii l-au găsit pe bărbatul rănit în comă şi l-au dus la spital. Fratele său, care a fost la un pas să-l ucidă, a fost reţinut.

O discuţie între cei doi, la băutură, s-a încheiat cu un schimb dur de cuvinte. Apoi, agresorul a aşteptat ca fratele său mai mare să adoarmă şi l-a atacat. S-a oprit doar în clipa în care a considerat că victima nu mai trăieşte, dar s-a înşelat, din fericire.

"L-am omorât pe frate-meu, asa, c-am vrut eu", a fost declaraţia şocantă a bărbatului care a încercat să-şi omoare fratele.

"L-am găsit cu hemoragie masivă, cu traumatism cranian deschis, în comă de gradul II, funcţii vitale stabile", spun medicii care l-au consultat.

La Spitalul de Urgenţă din Bacău, medicii fac tot ce le stă în puteri să-i salveze viaţa bărbatului rănit. Fratele stăpânit de furia criminală a fost reţinut pentru 24 de ore şi ar putea fi arestat pentru tentativă de omor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bacău a încercat să-şi omoare fratele. Victima a supravieţuit miraculos, dar este în comă