Antena Meniu Search
x

Băiat de 12 ani din Satu Mare, cu arsuri grave după ce şi-ar fi dat foc sub ochii unui alt minor. A fost transferat cu elicopterul SMURD la Bucureşti

Un bărbat de 50 de ani din Satu Mare a alertat echipajele de poliţie, după ce fiul său de doar 12 ani şi-ar fi dat foc. Minorul, care a suferit arsuri prin incendiere, a fost transporat la Spitalul Județean Satu Mare şi transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din București. Copilul ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu tatăl său, însă circumstanţele exacte ale incidentului vor fi stabilite după anchetă.

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 12:57

Copilul a fost transferat cu elicopterul SMURD la Bucureşti
Copilul a fost transferat cu elicopterul SMURD la Bucureşti - Shutterstock

Vineri, în jurul orei 17:30, polițiștii sătmăreni au fost alertaţi de un bărbat de 50 de ani din localitatea Moftin, care a anunţat că fiul său a suferit arsuri prin incendiere. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit băiatul în stare gravă, acesta fiind transportat urgent la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. De acolo, a fost transferat cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Arși din București.

Cum şi-ar fi dat foc băiatul de 12 ani

Copilul în vârstă de 12 ani s-ar fi certat cu tatăl său, motiv pentru care ar fi recurs la acest gest. Potrivit primelor informaţii, minorul se afla împreună cu un alt băiat, de 16 ani, într-o cameră de depozitare a cerealelor. Acolo, acesta ar fi manevrat un recipient care conținea o substanță ușor inflamabilă, moment în care a fost cuprins de flăcări. Are arsuri la nivelul membrelor inferioare și toracelui.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Băiat de 12 ani din Satu Mare, cu arsuri grave după ce şi-ar fi dat foc sub ochii unui alt minor. A fost transferat cu elicopterul SMURD la Bucureşti