Antena Meniu Search
x

Video Băiat de 14 ani, în stare critică la spital, după ce a fost împuşcat în pădure de un bărbat aflat la vânătoare, în Sălaj. Omul nu avea permis

Incident şocant în localitatea Sărmăşag, judeţul Sălaj! Un adolescent de 14 ani a fost împuşcat în abdomen pe când se afla la plimbare prin pădurea comunei. 

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 10:15

Vezi și

Evenimentul a avut loc duminică seară, când doi adulţi, unul de 65 de ani şi altul de 63, se aflau la vânătoare. Doar unul dintre ei avea permis, chiar şi aşa, prietenul care-l acompania nu a ezitat să-i folosească arma. 

La primul zgomot venit din pădure a apăsat pe trăgaci, crezând că o să nimerească un animal. L-a rănit grav însă pe băiatul de 14 ani, care a ajuns la Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în stare critică. Vânătorul de ocazie a fost reţinut şi este cercetat pentru uz de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Băiat de 14 ani, în stare critică la spital, după ce a fost împuşcat în pădure de un bărbat aflat la vânătoare, în Sălaj. Omul nu avea permis