Antena Meniu Search
x

Un băiat de 17 ani, jucător de polo, s-a împuşcat în cap la Braşov, cu arma de vânătoare a tatălui

Un băiat de 17 ani din Braşov, cartierul Stupini, a fost găsit împuşcat în cap. Adolescentul, care era şi jucător de polo, s-ar fi împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său, în locuința familiei, pe fondul unor certuri cu apropiații.

Un băiat de 17 ani din Braşov, cartierul Stupini, a fost găsit împuşcat în cap. Adolescentul, care era şi jucător de polo, s-ar fi împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său, în locuința familiei, pe fondul unor certuri cu apropiații.

Până la această oră, nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau dacă arma s-a descărcat accidental, mai ales că nu a fost găsit un bilet de adio. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, a declarat pentru presa locală că un echipaj al Ambulanței s-a deplasat în Stupini, pentru a-i acorda îngrijiri medicale adolescentului împușcat, însă, din nefericire, Bogdan a decedat. 

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orelor 17.00.

"În jurul orei 17.00, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apel la SNUAU 112, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, din cartierul Stupini, s-a împușcat mortal în zona capului cu arma de vânătoare a tatălui său. 

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a demara cercetările specifice în astfel de situații a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin impușcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei. 

Bogdan Barbu avea 17 ani

S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului", a declarat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, transmite mytex.ro.

Bogdan era optimist şi ridica moralul tuturor

Prietenii băiatului sunt şocaţi de gestul tânărului. Ei spun că băiatul era optimist şi mereu îşi încuraja colegii. 

Bogdan Barbu era component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov.

"Cat de rău poate sa îmi pară pentru ceea ce ai făcut, cât de dezamăgitor este că ai plecat dintre noi fix când ar fi trebuit să ne ridici moralul tuturor așa cum o făceai de obicei cu un zâmbet sincer de-al tău. Pentru cea mai minunata vacanță în care te-am și cunoscut, pentru cel mai puternic om, care în paralel cu toată lupta sa putea să râdă oricând și oriunde, care aducea atmosfera, care nu lăsa pe nimeni sa fie trist.

O sa citez toată viata cu un picur mare de nostalgie vorba "ce filme ai?". O sa regret toată viața ca poate vreo greșeală de a mea ar fi putut sa te ducă măcar cu un pas în groapa. Odihnește-te în pace, bro! “, este mesajul unui prieten, potrivit stiridebrasov.ro.

Trupul tânărului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Un băiat de 17 ani, jucător de polo, s-a împuşcat în cap la Braşov, cu arma de vânătoare a tatălui