Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă a unui băiat de 14 ani, ars într-un incendiu care a mistuit o vilă din București

Un copil de 14 ani din Bucureşti a murit ars de viu în vila mistuită de flăcări. Băiatul era la etajul doi în momentul în care acoperişul s-a prăbuşit peste el. Pompierii au reuşit să-l salveze pe tatăl lui. Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri pe un sfert din suprafaţa corpului.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 13.10.2020, 21:04

Vezi și
  • Anchetatorii bănuiesc că băiatul ar fi fost închis în vilă.
  • Tatăl băiatului a suferit și el arsuri în urma incendiului.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Era 4 şi 20 dimineaţa când s-a dezlănţuit infernul. Pompierii spun că au fost anunţaţi târziu. Când au ajuns, focul înghiţise etajul doi al vilei aflate în zona Pieţei Unirii. Salvatorii au scos pe braţe un bărbat de 44 de ani, dar n-au putut ajunge în camera fiului. 

Nicolae Popa, ISU Bucureşti-Ilfov: În urma incendiului a rezultat o vicimă de sex masculin, arsă la membrele superioare şi în continuare se caută un minor de 14 ani. Acoperişul clădirii unde se presupune că era minorul este prăbuşit. 

Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale. Au încercat să stingă vâlvătaia cât mai repede şi au sperat până-n ultima clipă că băiatul nu este în casă. Când incendiul a fost stins, adolescentul a fost găsit mort. Printre resturile de cenuşă, un pompier se aşează în genunchi epuizat. 

Nicolae Popa, ISU Bucureşti-Ilfov: În casă, în imobilul P+2, incendiul este lichidat. Intervenţia a fost dificilă din punctul de vedere al sarcinii termice mari.

Tatăl băiatului a ajuns la Spitalul de Arşi cu răni pe 25% din suprafaţa corpului. Deocamdată, nu se ştie de la ce a pornit focul, dar poliţiştii de la Omoruri fac verificări pentru a afla dacă minorul era încuiat în casă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă a unui băiat de 14 ani, ars într-un incendiu care a mistuit o vilă din București