Antena Meniu Search
x

Video Băiatul de 16 ani din Vaslui care a violat-o ani de zile pe fetiţa de 8 ani cu un alt bărbat a recunoscut totul: "Au zis că s-au jucat"

Caz şocant în comuna Cozmeşti din judeţul Vaslui. Un bărbat de 46 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar un adolescent de 16 ani se află sub control judiciar pentru alte 60 de zile, după ce ar fi agresat sexual o copilă de opt ani. Fetiţa i-a povestit totul mamei sale, care la rândul ei i s-a confesat unei vecine, ce i-a dat pe cei doi indivizi pe mâna poliţiei. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 21.03.2024, 08:18

Vezi și

Coşmarul copilei ar fi început în anul 2022, atunci când fetiţa avea doar 8 ani. Sătulă să vadă cum părinţii îşi îneacă zilnic amarul în băutură, fata îşi ocupa timpul jucându-se pe uliţele din sat. Într-una din zile copila s-ar fi întâlnit cu cei doi agresori, un adolescent de 16 ani şi un bărbat de 46 de ani. Profitând de faptul că fata îşi poartă singură de grijă, cei doi indivizi, nu au ţinut cont nici măcar o clipă că micuța este doar un copil şi ar fi agresat-o sexual.

Familia fetei nu a ajutat-o 

Mioara Căldare, asistent social comuna Cozmesti: Provine dintr-o familie dezorganizată. Părinţii amândoi sunt consumatori de băuturi alcoolice.

Hristache Sima, primarul comunei Cozmeşti: Sunt oameni care nu au gândire. Oameni care nu discern lucrurile. Nu poţi să gândeşti că se poate întâmpla aşa ceva. Este sub orice critică. 

Pe acelaşi subiect

În tot acest timp, copila a dat zilnic ochii cu agresorii săi. În urmă cu două săptămâni, fetiţa şi-a făcut curaj şi i-a povestit totul mamei sale. Cu toate aceastea, cea care ar fi trebuit să-şi ocrotească copilul nu s-a dus la poliţie. A ales în schimb să se confeseze unei vecine. Oripilată de cele auzite, femeia a alertat poliţia. 

Băiatul şi-a recunoscut fapta

Constantin, tatăl băiatului de 16 ani: El în faţa poliţiei a recunoscut că da.

Mioara Căldare, asistent social comuna Cozmeşti: Consider că mama minorei trebuia să reflecte mai mult asupra fetiţei sale, ceea ce nu s-a întâmplat. 

Nicoleta, mama băiatului de 16 ani: El a spus că a fost atunci la grătar aici şi au zis că s-au jucat. 

Bărbatul a fost arestat 30 de zile

Acum, după după doi ani de coşmar, copila care în prezent are zece ani, a ajuns în grija unui asistent maternal. 

Romeo Creţu, purtător de cuvânt DGASPC Vaslui: Acesta beneficiază acum de suport emoţional. Dorinţa noastră este să facem demersuri pentru ca acest copil să se apropie de toate elementele constitutive ale unei vieţi normale. 

Acum, individul de 46 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, iar adolescentul de 16 ani se află şi el sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Băiatul de 16 ani din Vaslui care a violat-o ani de zile pe fetiţa de 8 ani cu un alt bărbat a recunoscut totul: "Au zis că s-au jucat"