Antena Meniu Search
x

Video "Mamaie, şi-a bătut joc de mine pe câmp". Chinul prin care a trecut o fată de 14 ani, violată de tatăl prietenei sale. Ce le-a spus bărbatul polițiștilor

Un individ din Olt care se visa consilier local este acuzat că ar fi violat o fată de 14 ani, colegă de şcoală cu fiica lui. A ademenit-o în maşină şi a ameninţat-o că dacă suflă o vorbă despre ce i-a făcut, va sfârşi exact ca victimele monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă. Adolescenta le-a povestit totuşi părinţilor chinurile prin care a trecut, iar agresorul a fost arestat.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 16.03.2024, 19:20

Vezi și

El este individul de 33 de ani acuzat ca a violat o fată de 14 ani, colegă de şcoală cu propria lui fiică. Sub pretextul că merg până în Caracal la un fast food, a convins-o pe fată să urce la el în maşină. Bărbatul locuieşte la câteva case de victimă şi o ştia de mică. Ba mai mult, îi fusese domnişoară de onoare la nuntă, anul trecut.

A ameninţat-o că va sfârşi ca victimele lui Gheorghe Dincă

Cristi Popovici, reporter Observator: Undeva pe drumul spre Caracal, bărbatul a tras masina într-o pădurice. A blocat ușile autoturismului și s-a năpustit asupra fetei, pe care a violat-o. Apoi, a dus-o la el acasă, unde a amenințat-o ca dacă povestește cuiva ce s-a întâmplat o omoară.

Tatăl fetei: A ţinut-o de mâini, a fost lovită puţin aici la cap. Vă daţi seama prin ce chinuri a trecut copil ăsta?

Pe acelaşi subiect

A încercat apoi să ascundă urmele faptelor cumplite. A pus-o pe copilă să-şi spele hainele şi a ameninţat-o că va sfârşi ca victimele lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, dacă suflă o vorbă despre viol.

Bunica fetei: A obligat-o să-şi bage pijamaua şi chiloţeii la maşina de spălat.că dacă nu şi le bagă, el o omoară cum a omorât Dincă fetele la Caracal. Fata nu mi-a povestit de frica lui. Când a venit era galbenă cum este coaja de lămâie. Era sânge pe halat. Dacă îl vedea fata îl băga la spălat de frică. De dimineaţa l-am arătat la poliţie. Mi-a zis: Mamaie, şi-a bătut joc de mine pe câmp. Cu mâna la gură astupată.

Familia şi-a dat seama că fata ascunde ceva. Oamenii au insistat până au convins-o să mărturisească.

Individul a recunoscut tot ce a făcut

Dus la audieri, individul a recunoscut tot ce a făcut, aşa că a fost arestat. În comunitate şi pe reţelele sociale poza într un tată iubitor şi atent cu cei doi copii pe care îi are, o fată şi un băiat. Soţia era plecată la muncă în Germania când sa întamplat totul. Femeia a venit imediat acasă să aibă grijă de copii.

Apropiaţii lui spun că individul aspira la o carieră politică şi că urma să candideze pentru un post de consilier local la alegerile din vară. Ar fi membru al Partidului Naţional Liberal, la filiala Olt. Şi, spune primarul din localitate, se pregătea pentru alegerile din vară.

De altfel, el apare în diverse fotografii alături de lideri județeni şi locali ai Partidului Naţional Liberal. Şeful partidului spune că ar fi doar un simpatizant. Cel mai probabil barbatul își va petrece urmatorii ani după gratii. Deși i-a convins pe polițiști că a fost un act consimțit este acuzat de viol, potrivit noii legi. Fata are doar 14 ani, iar diferenţa de vârstă între ei este mai mare de cinci ani.

Cele mai recente statistici arată că opt copii sunt abuzați sexual în fiecare zi, în medie, în România. În realitate numărul exact nu este cunoscut și asta pentru că mulți trăiesc sub imperiul fricii şi nu mărturisesc ororile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 19 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Mamaie, şi-a bătut joc de mine pe câmp". Chinul prin care a trecut o fată de 14 ani, violată de tatăl prietenei sale. Ce le-a spus bărbatul polițiștilor