Antena Meniu Search
x

Video Băiețel de 10 ani, ademenit și batjocorit de un vecin în șopronul casei. Oroare într-un sat din Alba

Un băiat de 10 ani dintr-o localitate din judeţul Alba a trecut printr-un adevărat calvar. Copilul a fost violat de un vecin, iar de frică, zile la rând nu a spus nimănui despre ororile l-a care a fost supus. Cea care şi-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat cu băiatul a fost bunica lui. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 13:12

Vezi și

Atenție, informații care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul de 47 de ani era o prezenţă obişnuită în curtea bunicilor pe care îi ajuta cu treburile din gospodărie. În urmă cu o săptămână, individul l-a ademenit pe copil într-un șopron şi l-a agresat sexual

Bunica băiețelului a descoperit oroarea și a anunțat poliția

Bunica şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu nepotul ei. A insistat cu întrebările până când copilul i-a povestit ororile. Femeia a alertat imediat autorităţile.

Pe acelaşi subiect

"Am participat la audierea unui minor, victima unei infrcaţiuni de viol. Minorul şi familia acestuia au fost informaţi cu privire la serviciile de care pot beneficia. În cel mai scurt timp vor intra într-un program de consiliere pentru depăţirea traumei. În paralel avem şi o altă investigaţie a noastră cu privire la responsaibilităţile părinteşti să vedem dacă se vor impune şi alte măsuri", a declarat Valentin Fracea - director DGASPC Alba. 

Poliţiştii l-au prins pe suspectul de viol într-o altă localitate.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Băiețel de 10 ani, ademenit și batjocorit de un vecin în șopronul casei. Oroare într-un sat din Alba