Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Băiețel de 10 ani, agresat de educatoarea din Prahova, pentru că ar fi împăturit greşit o foaie. A fost tras de păr până când s-a scăpat pe el

Incident revoltător într-o şcoală din Prahova! Un copil de clasa a treia a fost agresat de învăţătoarea sa, până s-a scăpat pe el. Femeia de 64 de ani l-a tras de păr, pentru că băiatul ar fi împăturit greşit o foaie. 

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 14:15

Totul s-a întâmplat pe 16 septembrie la școala din Măneciu, în județul Prahova. Elevii de clasa a 3-a au avut de susținut o testare, iar la finalul acesteia li s-a cerut să împăturească în două foaia pe care au scris. Din greșeală, băiatul în vârstă de 10 ani a împăturit foaia în patru, nu în două.

Copilul, tras de păr până când s-a scăpat pe el

Acesta a fost motivul pentru care cadrul didactic l-a tras de păr pe copil până când acesta s-a scăpat pe el. Părinții au cerut acum imagini de pe camerele de supraveghere însă, potrivit direcțiunii, exact în acel moment sistemul de supraveghere video al școlii nu ar fi funcționat din cauza unor fluctuații de tensiunie.

Vezi și

Părinții au făcut reclamație la poliție și la inspectoratul școlar. O primă măsură luată de autorități a fost suspendarea învățătoarei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Evenimente » Băiețel de 10 ani, agresat de educatoarea din Prahova, pentru că ar fi împăturit greşit o foaie. A fost tras de păr până când s-a scăpat pe el