Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băiețel de opt ani din Dâmbovița, atacat de un câine lup, lăsat liber de stăpân (VIDEO cameră supraveghere)

Un băieţel în vârstă de 8 ani a fost la un pas de moarte după ce a fost muşcat de un câine lup extrem de agresiv, lăsat de stăpânul său liber şi fără botniţă

de Redactia Observator

la 16.12.2016 , 16:16

Un băieţel în vârstă de 8 ani a fost la un pas de moarte după ce a fost muşcat de un câine lup extrem de agresiv, lăsat de stăpânul său liber şi fără botniţă.

De altfel, acesta se plimba cu trei câini după el de frica unor atacatori, spune el. Minorul a fost văzut de medici și, din fericire, este în afara oricărui pericol.

Copilul era în faţa magazinului părinţilor săi, când animalul s-a repezit la el şi l-a atacat. Stăpânul a reuşit, în cele din urmă, să-şi potolească patrupedul, dar băiatul a fost rănit. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale magazinului părinților copilului.

Vezi și

Pe imagini se vede cu bărbatul se plimba cu trei câini lăsați în voie. Din senin, animalul se repede la cel mic. Medicii spun că băiatul s-a ales cu zgârieturi destul de serioase, dar nu a rămas internat și este acum în afara oricărui pericol.

Tatăl copilului l-a reclamat pe stăpânul animalului pentru că nu şi-a ţinut câinele nici în lesă şi nici cu botniţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Băiețel de opt ani din Dâmbovița, atacat de un câine lup, lăsat liber de stăpân (VIDEO cameră supraveghere)