Antena Meniu Search
x

Balul Bobocilor, oprit de jandarmi în Vâlcea. Doi tineri, prinşi cu droguri şi alte obiecte periculoase

Balul Bobocilor de la un liceu din Vâlcea, oprit de jandarmi. Agenţii au intervenit la o petrecere unde au descoperit doi tineri care aveau asupra lor droguri "cristal", dar şi alte obiecte periculoase. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 27.11.2023, 14:06

Vezi și

În cadrul evenimentului „Balul Bobocilor" organizat la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, jandarmii au intervenit, sâmbătă noaptea, pentru a gestiona o situație ce implica doi tineri surprinși având asupra lor substanțe interzise și obiecte periculoase.

„Pe parcursul evenimentului, doi tineri au atras atenția autorităților manifestând un comportament suspect. Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor. În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în încălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de „Cristale”, erau destinate consumului propriu”, transmit, luni, reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea, potrivit Mediafax.

Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor.

Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise și obiectele periculoase, vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » Balul Bobocilor, oprit de jandarmi în Vâlcea. Doi tineri, prinşi cu droguri şi alte obiecte periculoase