Antena Meniu Search
x

Video Bănci montate cu spatele la şosea în staţia de autobuz, pe strada principală din Bacău. Cum explică autorităţile alegerea neobişnuită

La Bacău, nu vezi autobuzul când ajunge în staţie, cel mult îl poţi auzi. Băncile pentru călători au fost montate cu spatele la stradă. Totul face parte dintr-un proiect de modernizare a staţiilor din oraş.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.12.2023, 18:05

Vezi și

"Aşa cum se vede în imagini, pe strada principală din Bacău, de-a lungul acesteia, printr-un proiect nou de reabilitare, au fost puse toate băncile cu spatele la stradă. inclusiv în staţiile de autobuz, lucru care a stârnit controverse în mediul online", transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

Bănci montate cu spatele la autobuze

"Există şi o explicaţie, spun cei de la primărie care s-au ocupat de acest proiect în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei. Mai precis, prin spatele acestor bănci, până la strada pe care circulă maşinile şi autobuzele, ar urma să fie făcută o pistă de biciclete şi nu ar fi avut voie să pună băncile altfel pentru că ar fi existat un risc ridicat de accidente", adaugă Clara Mihociu, reporter Observator.

"Iau în calcul ca măcar în zona staţiilor de autobuz să fie mutate băncile cu faţa la stradă, pentru a le fi mai uşor călătorilor să vadă atunci când le vine mijlocul de transport în comun", mai spune Clara Mihociu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Bănci montate cu spatele la şosea în staţia de autobuz, pe strada principală din Bacău. Cum explică autorităţile alegerea neobişnuită