Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a ameninţat că se aruncă în aer în centrul Bucureştiului, dus la Spitalul Obregia

O alarmă teroristă a închis astăzi centrul Capitalei! Un bărbat a ameninţat că va arunca în aer o benzinărie. A sunat la 112 şi a spus că are maşina plină cu explozibil şi e gata să provoace un masacru.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 17.02.2020, 20:03

Vezi și
  • Un bărbat a ameninţat că se aruncă în aer în centrul Bucureştiului
  • Bărbatul a fost dus la Spitalul Obregia

O alarmă teroristă a închis astăzi centrul Capitalei! Un bărbat a ameninţat că va arunca în aer o benzinărie. A sunat la 112 şi a spus că are maşina plină cu explozibil şi e gata să provoace un masacru. După câteva minute de negocieri, poliţiştii au intervenit în forţă şi au reuşit să-l scoată pe suspect din autoturism. 

El este bărbatul care a pus pe jar zeci de echipaje de poliţie din Capitală. Cu puţin timp înainte de ora 11.00, individul de 49 de ani a parcat maşina la doar câţiva metri de o benzinărie din centrul Bucureştiului. A sunat apoi la 112 şi a anunţat că este gata să se arunce în aer. 

Agenţi SRI şi ofiţeri din poliţie au venit să îl oprească. L-au somat să coboare din maşină, dar suspectul a refuzat. Aşa că poliţiştii au intervenit în forţă. 

"Ţipa să se îndepărteze de maşină, să nu se apropie. Să-l lase în pace. La un moment dat i-a dat cu spray pe partea din stânga şi l-a scos pe partea dreaptă alt agent".

Odată suspectul reţinut, a fost rândul pirotehniştilor să intervină.

Chiar în aceste momente cei de la Brigada Antitero verifică maşina acestui individ, parcată în faţa benzinăriei, pe trotuar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Timp de trei ore, zona centrală a Capitalei a fost blocată de alarma falsă. 

Toate mijloacele de transport în comun au fost suspendate în această zonă. De altfel, tramvaiele au rămas blocate pe linii pe durata intervenţiei.

Suspectul a fost dus la audieri şi la Spitalul Obregia, pentru a fi testat de un psihiatru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a ameninţat că se aruncă în aer în centrul Bucureştiului, dus la Spitalul Obregia