Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat preventiv după ce şi-ar fi agresat sexual fiul de doi ani, în Maramureș. Vecinii ştiau de abuzuri, dar nu au anunţat poliţia

Un bărbat din localitatea maramureşeană Sieni a fost arestat preventiv, fiind suspectat că şi-a agresat sexual fiul în vârstă de doi ani şi două luni. Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce o femeie a sunat la 112 şi a povestit că în cartier mai multe persoane cunosc situaţia, fără ca vreuna să anunţe autorităţile, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 21:00

Vecinii ştiau de abuzuri, dar nu au anunţat poliţia
Bărbat arestat preventiv după ce şi-ar fi agresat sexual fiul de doi ani, în Maramureș - Shutterstock

”La data de 21 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Seini au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, pe strada Cărămidăriei din oraşul Seini, mai multe persoane cunosc faptul că un bărbat, de 30 de ani, şi-ar fi abuzat sexual fiul minor de 2 ani şi 2 luni. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în noaptea de 19/20.11.2022, pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-ar fi agresat sexual fiul de 2 ani şi 2 luni, în timp ce se aflau în camera în care convieţuiesc”, a transmis, miercuri, Poliţia judeţeană Maramureş. 

Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce o femeie a sunat la 112

La locuinţa suspectului au mers poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Băieţelul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde a fost examinat de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Maramureş.

Iniţial, tatăl suspectat de abuz sexual a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare, care a admis propunerea de arestare preventivă formulată pe nunele său. Poliţişti au sesizat şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului despre acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbat arestat preventiv după ce şi-ar fi agresat sexual fiul de doi ani, în Maramureș. Vecinii ştiau de abuzuri, dar nu au anunţat poliţia